Timmerklas

Ontdek Technisch Vakmanschap en Woninginrichting van onze Technische School

Ben je een enthousiaste bouwer die graag met hout werkt? Ontdek dan de Timmerklas van onze Technische School, waar je alles leert over houtmaterialen, timmeren, zagen, metselen en schilderen. Speciaal ontworpen voor jongens en meisjes die praktisch bezig willen zijn! Plus, als extra bonus, duik je ook in de wereld van woninginrichting.

Wat leer je in de Timmerklas van onze Technische School?

De Timmerklas op onze Technische School biedt praktijkgerichte lessen waar je vertrouwd raakt met diverse gereedschappen, zoals zagen, schroeven, schuren en boren. Leerlingen vervaardigen indrukwekkende houten modellen, waaronder helikopters, raceauto’s, treinen en boten, tijdens vakwerklessen.

Een kijkje in het Timmerklas-lokaal

Verken ons ruime praktijklokaal, met opvallende werkbanken en geavanceerde zaagmachines. Bovenbouwleerlingen hebben toegang tot computerwerkplekken voor het maken van ontwerptekeningen.

Waarom kiezen voor de Timmerklas op onze Technische School?

Kies voor de Timmerklas als je een praktische doener bent die graag met hout en gereedschap werkt. Bij onze Technische School krijg je de kans je creatieve kant te uiten en te laten zien wat je met hout kunt maken. Ideaal voor diegenen die een toekomst in de bouw ambiëren!

Woninginrichting als Extra Lesstof

Als bonus behandelen we in onze Timmerklas ook woninginrichting. Leerlingen krijgen de kans om essentiële vaardigheden te ontwikkelen voor het creëren van een aangename leefomgeving. Van meubelontwerp tot decoratieve elementen – ontdek de kunst van het inrichten naast je technische vakmanschap.

Wat leer je nog meer in de Bovenbouw van onze Technische School?

In de bovenbouw ontwerpen en maken leerlingen niet alleen, maar krijgen ze ook de mogelijkheid om hun inrichtingsvaardigheden verder te ontwikkelen. Naast houtbewerking en woninginrichting, besteden we aandacht aan vaardigheden zoals metselen, stucwerk, tegelen en schilderen. Ontdek jouw passie en technisch vakmanschap op onze Technische School!

Wil je meer weten over de timmerklas? Neem dan contact op met onze teamleider, Casper Valen.